vineri, 8 ianuarie 2021



* ASTA CU ADEVĂRAT NE VA AJUTA PE TOȚI! *

VREI SĂ FII PUBLICAT(Ă) IMEDIAT?

Scrie liber(ă) despre orice doreşti, dacă eşti ferm convins(ă) că subiectul tratat îi va interesa şi pe alţii! Trimite repede textul tău, sub forma unui articol editat corect ortografic, ataşat unui email (jurnalism.independent@gmail.com) şi, dacă este considerat de larg interes public, va fi imediat postat copy/paste în întregime şi absolut gratuit pe https://jurnalism-independent.blogspot.com 

Dedică-te cu incredere jurnalismului total independent!


ASTA CU ADEVĂRAT NE VA AJUTA PE TOȚI!


Laurențiu Ciocăzanu


”De ce vă pasă atât de mult de America, domnule Ciocăzanu? Avem noi atâtea probleme în România”.

Primesc des acest gen de întrebare în ultima vreme. Răspunsul meu e simplu: pentru că viața românului depinde enorm de SUA.

Certurile noastre mici de pe Dâmbovița nu valorează nici cât o ceapă degerată în raport cu efectele care vin de peste Ocean.

Dacă ar fi rămas Trump, România avea risc maxim de a reveni sub influența Rusiei pe termen mediu și lung, din cauză că Trump a fost pus de Putin la Casa Albă cu misiune clară: distrugerea Americii din interior și refacerea forței Rusiei pe cadavrul URSS.

Cu Biden însă, România are acum o alianță și mai puternică în SUA, ceea ce ne conferă pace și prosperitate, vorba Răposatului.  

În plus, Trump a prezentat semne clare de alienare mintală, nu întâmplător azi și-a încurajat fanii să atace Congresul care-l valida pe Biden, iar a doua zi, speriat de pușcărie, i-a lăsat în ofsaid pe talibanii săi, spunându-le că ”vor da socoteală” în justiție!

Un astfel de schizofren este un pericol și pentru România, dar mai ales pentru întreaga lume. Dacă a fost în stare să arunce în aer cea mai puternică democrație din lume, vă dați seama ce s-ar fi ales de România cu el la Casa Albă încă 4 ani?!

De asta mă interesează MULT ce se petrece peste Ocean. Ne place sau nu, de acolo ”luăm lumină” ca țară și bani.

Cât privește România, ce s-a petrecut important aici ca să ne ocupăm prea serios de ea, în afară de scandaluri ieftine, cancan circăresc, amantlâcuri stupide și bătălii fără miză la ordinea zilei?

Dacă vrem să înțelegem bine România și să știm ce vrem de la ea, să privim mai des în afară, spre SUA sau UE. Asta cu adevărat ne va ajuta pe toți!




(J: Preluare de pe Facebook)

(J: Atribuirea titlului ne aparține)


 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu