joi, 1 octombrie 2020

 



* DEZVĂLUIREA IMPOSTURII CONTINUĂ *

VREI SĂ FII PUBLICAT(Ă) IMEDIAT?

Scrie liber(ă) despre orice doreşti, dacă eşti ferm convins(ă) că subiectul tratat îi va interesa şi pe alţii! Trimite repede textul tău, sub forma unui articol editat corect ortografic, ataşat unui email (jurnalism.independent@gmail.com) şi, dacă este considerat de larg interes public, va fi imediat postat copy/paste îîntregime şi absolut gratuit pe https://jurnalism-independent.blogspot.com

Dedică-te cu incredere jurnalismului total independent!


DEZVĂLUIREA IMPOSTURII CONTINUĂ

 


Ciprian Mihali

 

Valeriu Nicolae continuă seria dezvăluirii imposturii de proporții uriașe care înconjoară și protejează oamenii adevăratei puteri din România. După zeci de CV-uri de persoane dubioase care stârnesc perplexitatea, abia ajuns la Orlando Teodorovici m-a cuprins cu adevărat frica. Nu e nimic, dar absolut nimic în biografia acestui individ care să fie la locul său, care să semene cu o carieră, cu ceva onest, transparent. Cineva care are un tată în nomenclatura comunistă, ascuns bine în arhivele Securității, care a lucrat toată viața la stat și a putut să ia un împrumut de 1 milion de euro de la bancă (în timp ce aștepta acasă să-i sosească prin poștă diploma de la SRI) este nu doar un impostor absolut, ci mult mai mult decât atât: este un pion major care controlează jocurile de putere din România, situat sus de tot în ierarhia puterii.

 

Și cu siguranță, el nu este singurul specimen fabricat în laboratoarele acestei caracatițe care a luat România captivă în ultimele decenii. Putem să presupunem (fără să putem avea vreo confirmare, căci aceste informații sunt secretizate și ținute departe de noi) că face parte dintr-o rețea atent pregătită și organizată astfel încât să nu fie vulnerabilă la opțiunile unui electorat care s-ar gândi la un moment dat că nu-i mai vrea. Valeriu Nicolae remarcă un fapt formidabil: încep să dispară de pe internet informațiile publice despre membrii acestei rețele.

 

Dacă reușim să înțelegem cum funcționează această mașinărie teribilă a puterii din spatele scenei, fără să cădem în teorii ale conspirației sau în scenarii paranoice, vom începe să înțelegem cel puțin aceste două aspecte:

 

1) De ce 90% dintre impostorii identificați de Valeriu Nicolae au trecut pe la cursurile fantomaticului Colegiu Național de Apărare. Unde, cu siguranță, ei nu au învățat ceva, ci au fost verificați, certificați, atestați pentru ceva.

 

2) De ce fraudarea alegerilor, de la metodele cele mai sofisticate, până la cele mai primitive, este o tehnologie foarte bine pusă la punct și cu scopuri precis stabilite, o tehnologie în care sunt angrenați foarte mulți oameni, și nu este nicidecum opera unor amatori care nu s-ar putea abține din furat.

 

 

(J: Preluare de pe Facebook)

(J: Atribuirea titlului ne aparține)

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu