duminică, 22 iulie 2018


*Valurile continue ale migratiei islamice marcheaza inevitabil viitorul Europei

VREI SA FII PUBLICAT(A) IMEDIAT? Scrie liber(a) despre orice te preocupa, daca esti ferm convins(a) ca subiectul tratat ii va interesa si pe altii! Trimite repede textul tau, sub forma unui articol editat corect ortografic, atasat unui email si, daca este considerat de larg interes public, va fi imediat postat copy/paste in intregime si absolut gratuit pe https://jurnalism-independent.blogspot.com (cu eventuale scurte date biografice, daca le furnizezi). Dedica-te cu incredere jurnalismului cu adevarat independent!

E-mail la: jurnalism.independent@gmail.com



Valurile continue ale migratiei islamice marcheaza inevitabil viitorul Europei

Alexandru Ghillis


Mi-e teama ca prognoza sumara imaginata de mine, ar putea deranja multe persoane sensibile si cumsecade, ce vor avea curiozitatea nefericita sa afle cum va arata un posibil viitor pamantean intunecat!
Sa stam stramb si sa gandim drept, depasind discutiile televizate ale prezentului si sa ne imaginam viitorul sumbru, nu prea indepartat, al batranei Europe, devenita neputincioasa.
De la Primavara araba s-a trecut la Toamna Europei si spre Iarna fara de sfarsit ce o asteapta. Oricum, Europa occidentala este pe cale de a fi ingenunchiata. Asa-numitul Stat Islamic se pare ca va castiga razboiul de cucerire a Europei, fara sa traga (deocamdata) niciun foc. Prin teroare si distrugeri, acesta impinge organizat mase mari de oameni, majoritatea tineri(!!!) disperati care, odata stabiliti in tarile europene cele mai dezvoltate, nu se vor adapta, nu vor accepta sa se europenizeze, se vor coagula in mari ghetouri din orase, unde vor respecta si vor aplica neabatut doar obiceiurile cu care sunt obisnuiti si legea islamica, sharia, transferand teroarea si acolo. Asta se intampla deja in marile orase din Germania, Franta sau Marea Britanie. Se estimeaza ca, peste 50 - 75 de ani, musulmanii vor deveni majoritari in tarile in care s-au stabilit (fiind cunoscut ca rata natalitatii afro-asiaticilor este net superioara europenilor de rasa caucaziana [alba]) si isi vor impune modul lor de viata si de gandire, ceea ce ar insemna regresul civilizatiei europene occidentale si, desigur, sfarsitul sau ireversibil. Nu cumva, se doreste o replica actuala, capitala, a Semilunei la Cruciadele sangeroase ale batranei Europe?
Practic, islamismul va invinge crestinismul, mai bine zis catolicismul si derivatele sale. Scopul declarat de ISIS, de a infige steagul negru la Vatican, posibil ca se va infaptui. Pe de alta parte, tarile de religie ortodoxa, situate in sud-estul Europei, nu sunt – deocamdata – amenintate de invazia musulmana, fiind aflate sub larga umbrela a ortodoxiei Rusiei si vor fi aduse treptat, vor-nu vor, la sanul „generos” al Maicii Rusia. Asa ca, am putea fi in masura sa raspundem la intrebarea: cui foloseste masiva mega migratie actuala? Cred ca este clar cui! Astfel, viitorul omenirii va depinde pana la sfarsitul secolului XXI, probabil, de trei mari poli de putere nucleara, care se vor santaja reciproc: SUA, RUSIA si CHINA.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu