miercuri, 9 iunie 2021

 



* COAIELE POLITICE ALE DOAMNEI CLOTILDE *

VREI SĂ FII PUBLICAT(Ă) IMEDIAT?

Scrie liber(ă) despre orice doreşti, dacă eşti ferm convins(ă) că subiectul tratat îi va interesa şi pe alţii! Trimite repede textul tău, sub forma unui articol editat corect ortografic, ataşat unui email (jurnalism.independent@gmail.com) şi, dacă este considerat de larg interes public, va fi imediat postat copy/paste în întregime şi absolut gratuit pe https://jurnalism-independent.blogspot.com  

Dedică-te cu incredere jurnalismului total independent!


COAIELE POLITICE ALE DOAMNEI CLOTILDE


Constantin Cucu

Ca să dea cu mătura pe străzile sectorului 1 Rompres cere de 10 ori mai mult decât cere firma care face același lucru în sectorul 6.

Am auzit asta azi la radio. 250 de lei față de 28 la mia de metri pătrați de mic Paris.

De ce?

Că are balta pește.

Că așa se îmbogățesc băieții deștepți.

Că un bou, primar USL (ne-am lămurit, nu? că PSD și PNL sunt același lucru), întâmplător liberal, așa a făcut contractul.

PE 25 DE ANI?!

Cât ciubuc o fi cărat Chiliman să inrobească sectorul pe care l-a jamahirit un sfert de veac nu știu. Poate omul este de fapt un biet patriot, cinstit nevoie mare, mai moale la cap.

Fapt e că din taxele fraierului care se înghesuie an de an la birourile fiscului sector 1 se plătește acest măturat și aceste servicii la un tarif la care probabil că Rompres folosește mături din Borangic și măturători absolven[I de doctorate.

Presupun că atâta mai costă măturatul pe Marte.

Clotilde Armand a căzut în acest scandal din sentimentul de datorie și din responsabilitate, și încearcă să astupe gaura. Să scoată șobolanii din hangar. Să apere banul alegătorilor ei, să îi folosească la altceva.

Biata femeie face ceea ce ceilalți, adevărați clitoriși politici, nu au făcut niciodată. Vrea să alunge purceii de la țâța scroafei-buget.

Pentru că mafiotul e mafiot, Romprest a decis să scoată artileria grea. Să lase gunoiul nedus (deși colectarea acestuia este obiectul unui contract separat, plătit la timp). Ca să iasă cei mai slabi la cap să o înjure pe Clotilde. Ca să iasă pocitaniile morale să pretindă că mizeria, făcută prin inactivitatea mafiotică și ilegală a Romprest, este de fapt opera primăriței. Care mai și vorbește cu accent și are vagin. Nu e de-a noastră, gen Chilian și Tudorache, bărbați politici care știu că există doar 4 ani scurți ca să sugi pe săturate din bugete.

În capul linșajului public, desigur, vidanjele naționale și corifeii diareei. A3, RTV.

Și uite așa am realizat cine este singurul politician cu coaie de la noi.

Singurul pe care voi ieși să îl votez la prezidențialele care urmează, primele fără ficus de atâția ani...

(J: Preluare de pe Facebook)

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu