miercuri, 4 august 2021

 



* INCOERENȚA, BRAND DE ȚARĂ *

VREI SĂ FII PUBLICAT(Ă) IMEDIAT?

Scrie liber(ă) despre orice doreşti, dacă eşti ferm convins(ă) că subiectul tratat îi va interesa şi pe alţii! Trimite repede textul tău, sub forma unui articol editat corect ortografic, ataşat unui email (jurnalism.independent@gmail.com) şi, dacă este considerat de larg interes public, va fi imediat postat copy/paste în întregime şi absolut gratuit pe https://jurnalism-independent.blogspot.com  

Dedică-te cu incredere jurnalismului total independent!


INCOERENȚA, BRAND DE ȚARĂ


Ciprian Mihali

Suntem una din țările cu cea mai scăzută rată a vaccinării din Europa (în jur de 25% cu ambele doze, în vreme ce media europeană depășește 50%).

În țara scepticismului neinformat, dar atoateștiutor, în care televiziuni private subvenționate generos cu bani publici duc campanii violente anti-vaccin, nu există nici măcar un singur caz de deces în urma vaccinului.

Suntem țara cu cele mai relaxate măsuri din Europa și una din cele mai relaxate țări din lume.

În același timp, avem un populism extremist și delirant care continuă să chițcăie că vrea eliberarea din teroarea sanitară a restricțiilor.

Suntem țara europeană cu cel mai mare număr de agresiuni sexuale asupra minorilor și cu mame minore.

În același timp, niște ticăloșite figuri intelectuale care au abandonat orice misiune rațională și-au găsit noua jucărie în nisip: educația sexuală înseamnă de fapt pornografie pentru minori și propagandă la tratamente și intervenții chirurgicale pentru schimbarea de gen.

În Grădina Maicii Domnului, dă-i românului mintea de pe urmă. Dar nu te grăbi să i-o dai, că se descurcă și fără ea. Mintea (a gândi cu capul tău și a gândi informat și cinstit) a devenit un accesoriu tot mai deranjant. Mergem pe minuni și pe noroc, e mai sigur.

De aceea au dispărut peste 800 de librării din țară, iar locul lor a fost luat de mii de case de pariuri în fiecare sat, la fiecare parter de bloc.

(J: Preluare de pe Facebook)

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu