marți, 4 decembrie 2018


* De cateva zile FB e absolut nefrecventabil

VREI SA FII PUBLICAT(A) IMEDIAT? Scrie liber(a) despre orice te preocupa, daca esti ferm convins(a) ca subiectul tratat ii va interesa si pe altii! Trimite repede textul tau, sub forma unui articol editat corect ortografic, atasat unui email si, daca este considerat de larg interes public, va fi imediat postat copy/paste in intregime si absolut gratuit pe https://jurnalism-independent.blogspot.com (cu eventuale scurte date biografice, daca le furnizezi). Dedica-te cu incredere jurnalismului cu adevarat independent!

E-mail la: jurnalism.independent@gmail.com



De câteva zile FB e absolut nefrecventabil

Angela Tocilă


De câteva zile FB e absolut nefrecventabil. În paralel cu operațiunea în desfășurare de demolare a justiției, cea mai aprigă bătălie se dă împotriva românismului în sine, împotriva tradițiilor și credinței acestui neam ridiculizat și batjocorit de chiar fiii și fiicele sale. Un mercenariat veros de ambele părți, politicul și societatea civilă de stânga, cu noi la mijloc, armata pe care o dirijează când unii, când alții în lupta lor pentru putere.

Dacă înainte de referendum nu mi-am putut imagina dimensiunile și forța mașinăriei de propagandă neo-marxistă, acum, după ce a fost luată cu asalt familia, biserica, tradițiile, credința, asaltul cuprinde tot ceea ce socialismul identifică prin mărturisitorii săi ca fiind dăunător sau inutil noii revoluții socialiste.

Dat fiind faptul că de la politicieni nu ne putem aștepta la nimic bun, vestea proastă e că nu putem aștepta nimic bun nici de la societatea civilă. Avem mai puține latrine în fundul curții decât acum 30 de ani, cu siguranță, însă presa și societatea civilă progresistă ne fac să credem că până și cei care aveau WC-ul în casă și-au mai făcut unul afară, de dragul mizeriei, și în consecință, acum avem mai multe. Tot societatea civilă țipă după nu știu câte mii de grădinițe și școli care s-ar fi făcut pe banii înghițiți de construcția catedralei, chiar dacă a cere statului să-ți facă și să-ți dreagă, tot socialism se numește. Doar că ei neagă; unii cu bună știință, alții convinși că fac un lucru bun împrăștiind tot rahatul ventilat prin elicea progresismului.

Orice tradiție, orice manifestare publică ce nu are legătură cu mișcările agreate de așa zisa societate civilă este terfelită în noroi, batjocorită și călcată în picioare. Toate simbolurile au devenit primitive și inutile. Totul este ridiculizat feroce prin tastele a mii de idioți utili și manipulatorii lor, și în toate poveștile aruncate în spațiul public, dar absolut în toate apar copii. Prin copii ne sensibilizează, determinându-ne să le propagăm mesajele. Ne hărțuiesc, ne țin în stare de agitație și consum nervos, ne fac să uităm că avem o viață de trăit pentru noi, nu pentru ei.
 
Socialismul se întinde ca ciuma în aproape toată Europa, dar pe noi ne prinde în cel mai prost moment: cu o clasă politică ticăloasă de la care nu ne putem aștepta să ne apere, și o societatea civilă covârșitor de stânga, mai ticăloasă decât politicienii. Pentru că sunt mai inteligenți, iar propaganda lor mai subtilă.

Bună seara.


(Articolul a aparut ca postare pe Facebook in 03 decembrie 2018)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu