luni, 4 martie 2019


* Nesimtirea lui Dragnea

VREI SA FII PUBLICAT(A) IMEDIAT? Scrie liber(a) despre orice te preocupa, daca esti ferm convins(a) ca subiectul tratat ii va interesa si pe altii! Trimite repede textul tau, sub forma unui articol editat corect ortografic, atasat unui email si, daca este considerat de larg interes public, va fi imediat postat copy/paste in intregime si absolut gratuit pe https://jurnalism-independent.blogspot.com (cu eventuale scurte date biografice, daca le furnizezi). Dedica-te cu incredere jurnalismului cu adevarat independent!

E-mail la: jurnalism.independent@gmail.com



Nesimtirea lui Dragnea
                        
Paula Rusu

"Drumurile sunt aglomerate fiindca a crescut economia in ultimii doi ani si circula mai multe camioane cu marfuri!" (dixit Dragnea)
Nesimtitule, sunt aglomerate fiindca nici PSD,. nici celelalte partide care au fost la guvernare nu au construit in 30 de ani decat 300 de km de autostrada. 10 km pe an, ticalosule.
Penalule, sunt aglomerate fiindca nu v-a interesat decat sa cumparati voturi, nu sa construiti infrastructura. Acum 10 ani faceam de la Bucuresti la Tg. Mures 5-6 ore, acum depasesc 8. Atat sa fi explodat economia?
Ticalosule, sunt aglomerate fiindca nu avem alternativa, trenurile sar de pe sine. CFR isi bate joc de calatori, au bagat niste vagoane pt skiuri si biciclete (cineva destept), dar un prost le-a scos. Se circula pe sute de km cu limitare de viteza 30-50 km/h ca sa nu ajunga in rapa. Si ne inghesuim gramada, o tara de ramasi acasa, pe soselele cu doua benzi faucute acum 70-80 de ani.
Hot de fonduri destinate ingrijirii copiiilor, ati taiat de la infrastructura, Brasovul asteapta un aeroport de 30 de ani.
Blestematule, ti-ai insusit Belina, dar pentru transportul pe Dunare n-ai facut nimic nici cand ai manarit insula, nici cand ai fost ministrul dezvoltarii. Porturile de pe malul romanesc sunt o ruina, de ne uitam cu rusine la bulgari.
Intrigantule, singurul "proiect de tara" pe care l-ai promovat a fost razboiul tau personal ca sa scapi de dosarele de hot; un razboi in care ai mocirlit Romania.
Samadau de slugi, n-ai facut nimic pentru portul Constanta, cea mai mare poarta de acces a marfurilor in Romania. Putea fi egalul Rotterdamului, ai fi putut sa-ti propui sa faci coridorul paneuropean construind autostrada Oradea-Constata.
Dar nu, de ce sa faci autostrada in Ardeal unde te urasc din suflet pana si oamenii tai de partid, tu, sultan de mucava, promiti drum expres Pitesti-Targoviste, nu ti-ar fi rusine.
Dragi olteni, care-i votati pe cei din PSD, si pe voi va duce Dragnea la sapa de lemn, ca pe toata Romania.
*Demult nu m-a mai enervat ceva mai rau decat declaratia asta. Am ajuns sa urasc sa fac drumul spre parinti, in Ardeal din cauza aglomeratiei tot mai mari in ultimii 11 ani.

[preluat din Facebook]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu