duminică, 29 decembrie 2019


* DRAGI LOCUITORI AI GRĂDINII MAICII DOMNULUI!
UN STAT CRIMINAL TREBUIE ELIMINAT! *


VREI SĂ FII PUBLICAT(Ă) IMEDIAT?
Scrie liber(ă) despre orice doreşti, dacă eşti ferm convins(ă) că subiectul tratat îi va interesa şi pe alţii! Trimite repede textul tău, sub forma unui articol editat corect ortografic, ataşat unui email (jurnalism.independent@gmail.com) şi, dacă este considerat de larg interes public, va fi imediat postat copy/paste îîntregime şi absolut gratuit pe https://jurnalism-independent.blogspot.com

Dedică-te cu incredere jurnalismului total independent!


DRAGI LOCUITORI AI GRĂDINII MAICII DOMNULUI!
UN STAT CRIMINAL TREBUIE ELIMINAT!


Gabriel Bonta


Scria cineva la postarea în care spuneam că Chițoiu este un criminal: nu e treaba noastră să judecăm faptele.
Nu, nu e treaba noastră să judecăm, că doar suntem maimuțe plângăcioase care și-au delegat judecata pe mâna <<onoratei instanțe>>, adesea un cuib de viespi și de trântori alimentați de albinele lucrătoare, adică de noi.
Nu e treaba noastră să le spunem criminalilor criminali, hoților hoți, violatorilor violatori, pedofililor pedofili.
Atunci, mă rog frumos, care este treaba individului în societate?...
Să ne lăsăm mulși ca vitele, să ne ia statul 55% din brutul muncii noastre, să plătim ca dobitocii accize pe carburant, pe alcool, pe țigări, taxe de drum, roviniete, impozite pe clădiri, pe mașini, pe bunurile noastre cumpărate din cei 45% care ne mai rămân după ce statul nenorocit și-a vârât mâna adânc în buzunarele noastre? Suntem legume mișcătoare cumva și încă n-am aflat eu? Ce naiba e cu atitudinea asta mioritică, de oi bune de muls și apoi de sacrificat pentru alimentarea burdihanelor statului mafiot și ticălos?
Băi, nu m-am născut eu să gâdil urechile nimănui, o țară cufundată în dobitocie și tâmpenie am lăsat acum 15 ani când am plecat de aici, mai târâtoare și fără coloană vertebrală v-am găsit acum!
Ați alimentat fabricile de diplome și ați transformat universitățile patriei în tipografii de titluri, ați făcut doctori și conferențiari niște handicapați care nu fac diferența între un alcool care ia foc în preajma unui arc electric și care aruncă apă cu găleata pe corpul transformat în torță vie al unei femei. Ați făcut ca niște bolnavi psihic să ajungă să coordoneze lucrări de doctorat în academia SRI și să ajungă să meargă și la târfe cu antemergător și cu girofarurile pornite!
Mda, asta este radiografia unui stat eșuat, format din mioare și bovine în loc de cetățeni implicați, format din cârcotași care se leagă de sacralitatea Nașterii Domnului în loc să ia atitudine în fața mizeriei din politică, format din babe plângăcioase și din bărbați care scriu <<muie>> pe Facebook, dar care n-au curajul să miște un deget pentru comunitatea lor.
O Românie în care se trăiește mai bine, zic unii, dar în care se moare mai des. O Românie în care ți-e frică să te duci la tratament într-un spital cu spaima că iei vreo nosocomială și te duci pe tărâmul celălat în plânset de bocitoare și-n lacrimi îmbinate cu <<Dumnezeul să-l ierte! Om bun a fost!>>
O națiune de bovine și de oi își merită conducătorii! Nu mai dați vina pe străini că vă fură țara, gândiți-vă că nu străinii vă iau 55% din munca voastră și nu străinii vă mai iau apoi și pielea de pe oasele voastre prin taxe peste taxe!
Scoateți capul din rahatul în care de generații dospiți confortabil și arătați lumii întregi că mai există diamante în rahat! Poate, poate, un idealist ca mine și ca #OameniiLiberi cu care vorbesc zilnic și ne facem planuri de viitor, poate, poate, vom îmbrăca odată costumul de scafandru pentru a scoate acele diamante din rahat. Rahat în care am fost, din care am plecat, și în care, ca un masochist ce sunt, am decis să mă întorc!
Scuzați-mă, dar nu m-am născut eu să vă gâdil urechile, dragi locuitori ai Grădinii Maicii Domnului! Luați-l pe Isus model și scoateți impostorii din casele voastre cu biciul, cu scorbaciul, cum se spune în Ardeal!
Un stat criminal trebuie eliminat! Altminteri, ne va elimina el pe noi prin Chițoii, Dăncilii, Bădălăii și toți ceilalți impostori din politică!

[Preluat de pe Facebook]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu