duminică, 12 ianuarie 2020


* EI SCUIPĂ ACOLO UNDE AU LINS *

VREI SĂ FII PUBLICAT(Ă) IMEDIAT?
Scrie liber(ă) despre orice doreşti, dacă eşti ferm convins(ă) că subiectul tratat îi va interesa şi pe alţii! Trimite repede textul tău, sub forma unui articol editat corect ortografic, ataşat unui email (jurnalism.independent@gmail.com) şi, dacă este considerat de larg interes public, va fi imediat postat copy/paste îîntregime şi absolut gratuit pe https://jurnalism-independent.blogspot.com

Dedică-te cu incredere jurnalismului total independent!


EI SCUIPĂ ACOLO UNDE AU LINS

Corina Băcanu

Mie Dragnea mi s-a părut o ființă absolut infectă: corupt până la ultima carie, arogant, dictator, mincinos, insinuant, consecvent în a distruge tot ce îi stătea împotrivă, un ticălos desăvârșit.
Băi, dar nimic nu e mai scârbos decât foștii lui servitori care acum se dezic de tătucul intrat la pușcărie. Când domnea Dragnea în PSD, Paul Stănescu, Claudiu Manda, Marcel Ciolacu, Lucian Romașcanu nu mișcau în front, erau campioni la limbi viteză, de parcă nu mai văzuseră kur în viața lor.
Acum, acești viermi care nu au stat niciodată în picioare, aceste animale nevertebrate inferioare, lipsite de coloană, cu un corp moale și piele lucioasă, au scăpat de gazda Dragnea și se declară paraziți independenți.
Că cică ei nu au spălat de fapt niciodată chiloții lui Dragnea, că ei sunt de fapt bărbați liberi, că ei nu au fost de fapt niciodată de acord cu tătucul, dar nah, au supt-o acolo la partid că altfel nu primeau bonuri de masă și riscau să miroasă a bară de autobuz.
Ăștia care scuipă acolo unde au lins mi se par mai jalnici decât Dragnea. Mă uitam la ei cum își scuturau mătreața în grup la acea conferință județeană PSD Buzău, cum se frecau unul pe altul cu buretele pe spate, cum se mângâiau cu “Sir”.
Probabil că sunt în sevraj de lins kur și s-au pus de acord că mai bine fac un trenuleț, până apare noul Dragnea, decât să sufere că li se lipește limba de clanță.
Revenind, pe slugile aplecate și murdare de sărumânușițele la bot, nu le mai crede nimeni că sunt “Sir”, prieteni!
Voi sunteți ca panaramele alea care, după ce au fost părăsite, zic de fostul că o avea mică.

(Preluare de pe Facebook)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu