sâmbătă, 4 ianuarie 2020


* PENTRU UNII, BUBUITURILE SUNT CA MASAJUL TAILANDEZ CU FINALIZARE *

VREI SĂ FII PUBLICAT(Ă) IMEDIAT?
Scrie liber(ă) despre orice doreşti, dacă eşti ferm convins(ă) că subiectul tratat îi va interesa şi pe alţii! Trimite repede textul tău, sub forma unui articol editat corect ortografic, ataşat unui email (jurnalism.independent@gmail.com) şi, dacă este considerat de larg interes public, va fi imediat postat copy/paste îîntregime şi absolut gratuit pe https://jurnalism-independent.blogspot.com

Dedică-te cu incredere jurnalismului total independent!


PENTRU UNII, BUBUITURILE SUNT CA MASAJUL TAILANDEZ CU FINALIZARE

Corina Băcanu

Există și o parte bună în comercializarea petardelor, vă zic. Ele indică cu precizie nivelul de inteligență al celor care le folosesc. De la ăștia care aruncă cu pocnitori nu ai la ce să te aștepți, așa se distrează ei, la limita de 30 a iq-ului, sunetele puternice sunt o revelație chiar și la treij de ani. Îi încântă lucruri de bază, cum ar fi băgatul degetelor în kur pentru a fi mirosite, își mănâncă mucii pentru cunoașterea mai aprofundată a corpului uman și mai auzim de ei când citim în ziare că medicii s-au chinuit să scoată un tub de spray din anusul vreunui cercetător absolvent de școala ajutătoare a vieții.

Oamenii ăștia sunt simpli la cap, nu vor multe de la viață, pentru creierul lor, bubuiturile sunt ca masajul tailandez cu finalizare, expulzează unul dintre cei doi neuroni morți de la naștere.

Un exemplar elocvent în acest sens, reprezentantul pocnitorilor cărora le plac pocnitorile, este Cătălin Rădulescu. Cătălin Rădulescu e genul ăla de individ care are o singură calitate: umple canalizarea. Și lui îi plac pocnitorile pentru că a declarat cu mândrie cum trăgea el ca nebunu’ cu mitraliera la Revoluție, fără să știe în ce trage. Rădulescu se află într-o permanentă mirare în fața miracolelor firești ale vieții, de asta apasă pe toate butoanele de la lift, ca să vadă cum funcționează de sus în jos și invers. Rădulescu are acum un proiect în Parlament pentru a legaliza materialele pirotehnice pentru copii, fiindcă Rădulescu s-a plictisit sa scuipe în farfurie ca să slăbească și caută activități noi pentru creierul lui atrofiat.

Revenind, pentru ăștia care vă întrebați ce plăcere există în bubuitul pocnitorilor, e ca atunci când te kci pe tine și te bucuri de căldurică: durează cinci minute, dar toată lumea te miroase de prost o viață întreagă.

(Preluare de pe Facebook)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu