duminică, 6 februarie 2022

 



* MĂREȚIA USERISTĂ *

VREI SĂ FII PUBLICAT(Ă) IMEDIAT?

Scrie liber(ă) despre orice doreşti, dacă eşti ferm convins(ă) că subiectul tratat îi va interesa şi pe alţii! Trimite repede textul tău, sub forma unui articol editat corect ortografic, ataşat unui email (jurnalism.independent@gmail.com) şi, dacă este considerat de larg interes public, va fi imediat postat copy/paste în întregime şi absolut gratuit pe https://jurnalism-independent.blogspot.com  

Dedică-te cu incredere jurnalismului total independent!


”În loc să ia exemplul AUR și să meargă din oraș în oraș să convingă lumea că ei sunt soluția pentru a ne salva de bătaia de joc din jur, mahării useriști se sfădesc între ei de parcă, dacă o țin așa, or să mai conteze peste 2 ani electoral altundeva decât la nivel de asociații de locatari.”

 

MĂREȚIA USERISTĂ


Constantin Cucu

Este dincolo de orice dubiu faptul că, în contextul actual, în care PSD este concomitent și la putere și în opoziție, în care PNLul cel câștigător este politicește pe ventilație mecanică, neavând nici o putere reală dar decontând electoral orice factură mărită, când fascismul cu tentă aurită se umflă zi de zi precum fasolea în mațul românului, era vremea ca USR să facă ceva deștept și adecvat.

Cum ar fi să își dea singur cu rigla peste c0aie, să vadă dacă au orgasm electoral.

Ca orice echipaj responsabil al unui submarin aflat în scufundare necontrolată iată că și salvatorii României au decis că este vremea unor certuri interne publice și, poate, de ce nu? a vreunui congres pe cinste, pe modelul celui care a trimis PNL la loc cu verdeață.

La urma urmei trebuie răspuns cu prioritate la întrebarea de pe bucile oricărui român utilizator de ProctoGlivenol: cine e mai măreț? Barna sau Cioloș?

În loc să ia exemplul AUR și să meargă din oraș în oraș să convingă lumea că ei sunt soluția pentru a ne salva de bătaia de joc din jur, mahării useriști se sfădesc între ei de parcă, dacă o țin așa, or să mai conteze peste 2 ani electoral altundeva decât la nivel de asociații de locatari.

Nu se găsește nimeni pe la ei pe acolo care să ia vreun sondaj de opinie mai nou sau mai vechi și să le arate celor 2 locul exact unde se află din punct de vedere al măreției?

(J: Preluare de pe Facebook)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu