vineri, 20 septembrie 2019


* Jurnal de campanie (I) *

VREI SA FII PUBLICAT(A) IMEDIAT? Scrie liber(a) despre orice te preocupa, daca esti ferm convins(a) ca subiectul tratat ii va interesa si pe altii! Trimite repede textul tau, sub forma unui articol editat corect ortografic, atasat unui email si, daca este considerat de larg interes public, va fi imediat postat copy/paste in intregime si absolut gratuit pe https://jurnalism-independent.blogspot.com (cu eventuale scurte date biografice, daca le furnizezi). Dedica-te cu incredere jurnalismului cu adevarat independent!

E-mail la: jurnalism.independent@gmail.com



Jurnal de campanie (I)

Ciprian Apetrei

Paleologu își dedica candidatura unei generatii de deținuți politici. Cel care l-a propus, eternul Basescu, primește o sentința de colaborare cu Securitatea.
Dan Barna își lansează campania cu un nou atac la Iohannis. Care a fost "pompier". Adică, știți voi, cineva care intervine foarte rapid și la orice ora. Fix Iohannis, care era, pana ieri, "absent", cf aceluiași domn Barna.
Iohannis preia critica și răspunde cu o gluma. Rapid. În aceiași zi. Zâmbind. Zice ca a fost "pompier atomic" chiar. Președintele își lansează calm candidatura, amintind ca singurul dușman veritabil este PSD-ul.
Liviu Plesoianu nu mai candidează. Poporul care îl iubea și primul în sondaje îl vota, sa semneze nu s-a deranjat. Așa sunt patrioții, suferă de nerecunoasterea masselor.
Viorel Catarama nu mai candidează nici el. Pe motiv de semnături false, BEC i-a refuzat înscrierea.
Dancila si-a lansat campania cu specialitatea casei: decât niste greșeli de exprimare care arata niște vicii mari de gândire. Orice om i-e frica când vorbește.
A reapărut zvonul ca ar fi vrut Kovesi sa candideze la președinție. Și pentru asta a sprijinit-o Iohannis pentru funcția de procuror european, ca sa scape de ea. Cei care au relansat zvonul sunt cei care spuneau, pana ieri, ca președintele nu a ajutat-o cu nimic.
Lupta este de-abia la început.

[Preluare de pe Facebook]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu