marți, 24 septembrie 2019


* Progres prin regres? O aiureală abil dirijată!*


VREI SA FII PUBLICAT(A) IMEDIAT? Scrie liber(a) despre orice te preocupa, daca esti ferm convins(a) ca subiectul tratat ii va interesa si pe altii! Trimite repede textul tau, sub forma unui articol editat corect ortografic, atasat unui email si, daca este considerat de larg interes public, va fi imediat postat copy/paste in intregime si absolut gratuit pe https://jurnalism-independent.blogspot.com (cu eventuale scurte date biografice, daca le furnizezi). Dedica-te cu incredere jurnalismului cu adevarat independent!

E-mail la: jurnalism.independent@gmail.com



Progres prin regres? O aiureală abil dirijată!

Angela Tocilă


Că există adulți care se folosesc de copii în scop politic, mediatic și economic, nu mă mir, atâta vreme cât există cea mai josnică și distructivă categorie de trăitoare inutile pe fața pământului: pedofilii. Ceea ce mă miră necontenit este nivelul la care au ajuns niște adulți, din poziția de șefi de state să permită unei mucoase de șaisprezece ani să-i apostrofeze, și de parcă n-ar fi de ajuns atât, s-o mai și aplaude ca focile.

Asta mă sperie, că suntem conduși de niște imbecili lacomi care nu au nicio problemă în a se înghesui la poze cu o adolescentă deranjată, care pare să facă politica unui continent zilele astea, prin așa zisele greve de mediu la care participă niște adolescenți mânați din spate de cadre didactice de nădejde și bine văzute la Inspectorat, acel Sfânt Graal al învățământului pre-universitar și de ”inimoșii” ong-iști care și ei, au o agendă diferită de cea a guvernelor pe care le parazitează, în anumite cazuri. Nu la noi, la noi nu-i pasă nimănui de aceste organizații foarte profitabile, în ciuda denumirii lor, pentru că probabil, fiecare politician are grijă să se arondeze vreunui ong de fițe și cu vizibilitate pentru ”lobby”, încă de la începutul carierei sale de parazit de stat.

Observ că ceea ce a făcut ca civilizația noastră să progreseze atât de rapid în ultimele două sute de ani, ceea ce ne-a oferit confortul de a vorbi unul cu celălalt în timp real aflați la mii de km unii de alții, ceea ce ne-a făcut să trăim cea mai prosperă epocă din istorie - inteligența umană - nu mai e la modă. Nu mai trebuie, nu mai are voie să creeze, să inventeze, să inoveze, să cerceteze, pentru că unora le iese prea puțin la socoteală și vor mai mult. Iar pentru asta trebuie să ne întoarcem în peșteri și să rumegăm rădăcini. Ne conduce Greta, o fată cu autism și alte dezordini mintale, șefii statelor noastre aplaudă, iar asta mă sperie cu adevărat.

[Preluare de pe Facebook]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu