luni, 19 august 2019


* Familia

VREI SA FII PUBLICAT(A) IMEDIAT? Scrie liber(a) despre orice te preocupa, daca esti ferm convins(a) ca subiectul tratat ii va interesa si pe altii! Trimite repede textul tau, sub forma unui articol editat corect ortografic, atasat unui email si, daca este considerat de larg interes public, va fi imediat postat copy/paste in intregime si absolut gratuit pe https://jurnalism-independent.blogspot.com (cu eventuale scurte date biografice, daca le furnizezi). Dedica-te cu incredere jurnalismului cu adevarat independent!

E-mail la: jurnalism.independent@gmail.com



Familia
Dana Hering
Documentarul The Family urmareste in timp real ascensiunea gruparilor conservator-extremiste in lume, in ultimii saptezeci de ani, amestecul si felul in care incearca sa influenteze politica interna a multor tari. Totul in numele unui Isus diferit de cel pe care il stim noi, razbunator cu cei care nu i se supun, iertator cu dictatori si criminali, protector al celor puternici. Al celor alesi.
Religia folosita ca o arma, Biblia adaptata contextual, Noul Testament ciopartit in asa fel incat sa corespunda intereselor unui grup si Noua Ordine Naturala in care legea e de partea celui puternic. Bineinteles, rolul femeilor in aceasta lume e redus la a fi neveste si mame. In pepiniera lor de lideri, nici o femeie nu e educata pentru a conduce, ci doar pentru a se supune.
In Romania, gruparea a vrut un referendum care sa le ofere bisericilor putere politica sub pretextul unei modificari in Constitutie. In acest fel a aparut de nicaieri Coalitia pentru Familie, o umbrela folosita si in alte tari cu democratie subreda, sub care au incaput toate organizatiile de extrema dreapta, habotnice, religioase, neo-legionare, conservatoare, aproape toate cultele care activeaza pe teritoriul tarii si majoritatea politicienilor, fie corupti, fie populisti.
Ben Oni Ardelean, senator PNL, nu se fereste sa vorbeasca despre Fratia americana din care face parte sau despre prietenii si "relatiile" sale din intreaga lume. Din peisaj nu putea lipsi Gadea, portavocea unui conservator penal, care si-a gasit locul potrivit in aceasta retea de combinatori internationali.
Am urmarit documentarul rememorând evenimentele intamplate pe parcursul a doi ani si trebuie sa recunosc ca am avut un zambet plin de satisfactie. Banii, relatiile, presiunile si combinatiile n-au contat si nu si-au atins scopul. 80% din poporul roman a refuzat oferta mincinoasa.
[Preluare de pe Facebook]

Un comentariu:

  1. O mare parte dintre cei 80% dintre alegatorii romani nu au fost de acord cu faptul ca acel referendum a fost pervers organizat de tandemul BOR - PSD si acolitii lor directi.

    RăspundețiȘtergere