duminică, 25 august 2019


* Penisul - reprezentarea perfectă a bărbatului

VREI SA FII PUBLICAT(A) IMEDIAT? Scrie liber(a) despre orice te preocupa, daca esti ferm convins(a) ca subiectul tratat ii va interesa si pe altii! Trimite repede textul tau, sub forma unui articol editat corect ortografic, atasat unui email si, daca este considerat de larg interes public, va fi imediat postat copy/paste in intregime si absolut gratuit pe https://jurnalism-independent.blogspot.com (cu eventuale scurte date biografice, daca le furnizezi). Dedica-te cu incredere jurnalismului cu adevarat independent!

E-mail la: jurnalism.independent@gmail.com



Penisul - reprezentarea perfectă a bărbatului

Dan Pavel


Nu vă încurcați cu bărbați care au nume de alint pentru penis. Nu e nicio glumă. Dacă penisul soțului sau iubitului dumneavoastră are nume, el este gluma. Că e mare sau mic, subțire sau gros, bărbații își iubesc penisul. Este singurul lucru din viața noastră care oferă multă bucurie gratis și nu trebuie învârtit pe toate părțile, câte 45 de minute, până atinge bucuria. Orice bărbat are trei scule indispensabile - pula, patentul și șurubelnița cap cruce. Fără astea e mort. Există degeaba.
Penisul este reprezentarea perfectă a bărbatului. Este un agregat simplu, ușor de înțeles și cu funcționalitate foarte clară. E unealta perfectă cu doar două funcții. Spre deosebire de vagin, nu are butoane în plus, meniuri ascunse și extraopțiuni. Funcționează cu minimum de mentenanță și se poate accesa oricând. La penis nu trebuie să te uiți sau să pui mâna ca să vezi că merge și că totul e în regulă. Știi că merge. Simți că merge. Totul e perfect previzibil. Nu face surprize odată pe lună, nu schimbă PH-ul, nu are nevoie de climatizare sau de control al umidității. Penisul ajunge la specialist doar când s-a întâmplat ceva oribil sau știi deja foarte clar că ceva nu merge.
Penisul nu e apogeul tehnologiei moderne și nu rupe cu performanțele, dar este ca un aparat sovietic ce poate funcționa timp de 60 de ani doar cu șters de praf și-o palmă din când în când. Dacă te porți frumos, ai grijă de el și nu-l bagi aiurea peste tot, n-o să-ți dea bătăi de cap niciodată. Când te trezești dimineața și te întâmpină erect, e un moment emoționant, aproape că auzi imnul național în fundal. Erecția matinală este ca un mic 1 Decembrie al bărbatului: "Domnule președinte, regimentul gărzii de onoare vă prezintă onorul!!! Prezentaaaați ARM''!!!" (pe fundal intră fanfara și demnitatea te obligă să saluți pe durata primelor douăsprezece măsuri din imn).
Relația dintre bărbat și penis este una de respect reciproc și admirație regală. Este o relație solemnă. Aceasta nu poate fi trivializată sau batjocorită cu alinturi și diminutive puerile. Vă bateți joc de 1 Decembrie???
[Preluare de pe Facebook]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu